Fasadpartier, både vik- och skjutdörrar

Våra fasadpartier gör att uterummet kan bli än mer integrerade med ditt hus. Fasadpartierna är avsedda att användas i fasaden, antingen mellan hus och uterum eller direkt ut mot trädgårdens skönaste uteplats.

I vårt smidiga 3D-verktyg kan du enkelt konfigurera ditt uterum: Klicka här

Fasadpartier till hus & uterum

På Aros Uterum erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa fasadpartier. Våra vik- och skjutdörrar har ett genomgående lågt U-värde som standard. Med låga U-värden minskar husets uppvärmningsbehov vilket håller energikostnaderna nere.

Vi levererar fasadpartierna i vit- eller silverlackering som standard. Det går även bra att göra specialbeställningar i valfri färg enligt de hundratals nyanserna i RAL-skalan. Partierna finns även i valfria bredder och höjder. Vi har 2-3-delade skjutdörrar och upp till 7 delar för vikdörrar.

Vikdörr

Kvalitet i allt från U-värde 1,2 i hela konstruktionen till färgmatchning.

Med vikdörrar i fasaden suddas gränsen ut för vad som är inne och ute. Vi erbjuder ett stort utbud av vikdörrar med låga U-värden. Dessutom kan du få hela konstruktionen levererad i önskad färg för optimal matchning mot fasad. Våra vikdörrar kan både öppnas inåt och utåt och ger huset en generös öppning.

Skjutdörr

Med en skjutdörr integrerad i fasaden skapar du en storslagen utsikt med minimal andel aluminiumprofiler. Vi levererar skjutdörrar med ett genomgående lågt U-värde ner till 0,9 vilket gör dem till högisolerade fasadprodukter lämpliga även för vårt skandinaviska klimat.

Öppna upp din fasad genom att enkelt skjuta upp halva eller dra två tredjedelar åt sidan. Tack vare dörrarnas generösa mått kan man njuta av utsikten även om dörrarna är stängda. Ge ditt hem den generösa vy det förtjänar, vare sig det är mot havet, sjön eller kanske den lummiga trädgården.

Fast fönster

På Aros Uterum erbjuder vi även ett stort utbud av fasta fönsterpartier i samma serie som våra vik- och skjutdörrar. Med stora härliga fönster från golv till tak kan du skapa en känsla av rymd och tillgänglighet. Att kombinera våra fasta fönsterpartier med skjut- eller vikbara dörrar ger ett större ljusinsläpp och en generös öppning till en billigare peng.

Härdat säkerhetsglas

Sedan 2013 är det lag på att vidta lämpliga åtgärder för att undvika personskador på glaspartier som sitter lägre än 0,6 meter från golvnivån. Detta gäller både vid nybyggnation samt fönsterbyte i befintlig byggnad. Med din säkerhet i fokus säljer vi uteslutande högkvalitativa glassystem, fönsterpartier och dörrar tillverkade med härdat säkerhetsglas.