Glaspartier för uterum

Med glaspartier i ditt uterum öppnar du upp för ett enormt ljusinsläpp. För många är uterummet en plats där man vill spendera mycket fritid och vi på Aros Uterum rekommenderar dig att satsa på kvalitet från början. Vare sig du är ute efter partier med fönsterglas (enkelglas) för enklare uterum eller letar efter isolerade partier med brutna köldbryggor för en fungerande vinterträdgård så har vi något för dig. Med möjlighet att lägga till skjutpartier och vädringsluckor kan du enkelt reglera temperaturen. Du kan även välja att arbeta med mallskurna partier för raffinerade konstruktioner.

I vårt smidiga 3D-verktyg kan du enkelt rita upp ditt uterum med olika typer av glaspartier: Klicka här

Välj rätt glasparti

I valet av glasparti till ditt uterum är det viktigt att utgå från funktion och behov. Ska uterummet endast nyttjas under sommaren eller bygger du en vinterträdgård som ska vara funktionell året om? Kanske önskar du ett mellanting som fungerar från tidig vår till sen höst? Att välja rätt typ av glasparti kan kännas svårt. Vi rekommenderar dig att låta glasets U-värde och de brutna köldbryggorna vägleda dig. Ju lägre U-värde glaset har, desto bättre förmåga att isolera och stå emot utomhustemperaturen.

Köpa separata glaspartier

Om du redan har en stomme eller vill bygga den själv, kan du naturligtvis köpa lösa partier och tak av oss.                                         Vi har flera olika varianter med olika glasval och färgval. Kontakta oss, så berättar vi mer!