Skräddarsydda uterum i Västerås – förvandla ditt hem med Aros Uterum

Beställ färdiga uterumslösningar

Kompletta uterum – enklare kan det inte bli! På Aros Uterum säljer vi kompletta uterum från utvalda leverantörer. I en serie av färdigdesignade rum ingår i köpet av ett uterum allt ovan grund; stomme, glaspartier, tak, beslag och hopfogningsdetaljer (exkl. plåtmontage av tak mot hus). Med millimeterprecision och färdigkapade delar levereras ett uterum som enkelt monteras ihop. Det går snabbt, resultatet blir snyggt och du spar en hel del pengar. Jämför oss gärna med konkurrenterna när det kommer till pris, form, utseende, prestanda och funktion!

Du kan konfigurera ditt uterum i vårt smidiga 3D-verktyg: Bygg ditt uterum här!

Totalentreprenad – Vi hjälper dig gärna!

Föredrar du en komplett leverans som inkluderar byggnation hjälper vi gärna till. Aros Uterum erbjuder totalentreprenad och är din trygga uterumsexpert hela vägen från ide till leverans och slutlig kontroll. Fördelarna för dig som kund är att du slipper ett stort ansvar, får garanti på bygget och har en och samma kontakt genom hela processen. Givetvis hjälper vi dig som kund med bygglovsansökan för projektet.

Så går arbetet till:

  1. Första kontakt – Du kontaktar oss via den kommunikationsväg du helst föredrar. Vi ser till att återkoppla så snabbt vi bara kan. Vanligtvis inom en arbetsdag.
  2. Tidsbokning – Vi ringer upp dig och bestämmer en dag och tid när hembesök passar.
  3. Hembesök – Under hembesöket går vi igenom dina önskemål och behov och gör en noggrann bedömning av vilka förutsättningar som finns och vilken omfattning av arbete som ska genomföras.
  4. Förslag – Vi bokar in ett nytt möte i vår utställningslokal där vi tillsammans grundligt går igenom förslaget och tittar på det material som ska användas.
  5. Avtal – Vi upprättar ett avtal för arbetet. Vid totalentreprenad kan du som kund känna dig trygg med att hela ansvaret ligger på oss.
  6. Byggnation – När bygglovet gått igenom påbörjar vi arbetet. Vanligtvis tar det ca 3-4 arbetsveckor för oss att slutföra byggprojektet.
  7. Städ & slutkontroll – Tillsammans med dig som kund går vi igenom arbetet som utförts. Vi lovar såklart att lämna det snyggt och prydligt efter oss.

Designa ditt uterum själv

För dig som hellre sätter en personlig prägel på bygget erbjuder vi möjlighet till ett egendesignat uterum. Ta ut svängarna, lev ut dina arkitektdrömmar och utforma ett personligt och unikt uterum som passar ditt hus och dina behov. Våra kunniga experter på Aros Uterum hjälper dig designa ett uterum efter dina drömmar och behov. Dessutom ser vi till att ta vara på så mycket som möjligt av husets omgivningar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förläng säsongen med ett nytt uterum

Ett uterum är ett fantastiskt sätt att förlänga säsongen på: att sitta och äta frukost en kall vårmorgon när frosten precis är på väg att släppa, omgiven av glas som släpper igenom naturens fulla skönhet medan solen går upp; att bjuda in vänner och bekanta på middag sent på året, men ändå kunna behålla känslan av sensommar och värme.

Ett nytt uterum är en stor investering, det förstår vi med, men de där ögonblicken gör det värt det. Att du dessutom ska ha ett uterum som i varje del fungerar tillsammans med ditt hus är förstås inget annat än en självklarhet. Av den anledningen erbjuder vi alltid stor valfrihet när det kommer till ditt uterum. Förhoppningsvis kan våra referenser inspirera dig, och naturligtvis kan också vår uterumsexpert på plats ge dig många bra tips och råd. I slutändan är det dock du, dina preferenser och husets förutsättningar som avgör vilket uterum som passar just dig.