Uterum

Komplett uterum med stor valfrihet

Kompletta uterum från utvalda leverantörer – enklare kan det inte bli! Med kompletta uterum kan vi erbjuda en serie färdigdesignade rum där allt ovan grund ingår; stomme, glaspartier, tak, beslag och hopfogningsdetaljer (exkl. plåtmontage tak mot hus). Fördelarna är uppenbara: Allt är förberett, färdigkapat och bearbetat in i minsta detalj. Allt passar ihop med millimeterprecision. Att sätta ihop delarna är ungefär lika lätt som att lägga pussel. Resultatet blir snyggt, det går snabbt och du sparar en hel del pengar. Jämför oss gärna med konkurrenterna när det kommer till pris, form, utseende, prestanda och funktion!

Ett uterum är ett fantastiskt sätt att förlänga säsongen på: att sitta och äta frukost en kall vårmorgon när frosten precis är på väg att släppa, omgiven av glas som släpper igenom naturens fulla skönhet medan solen går upp; att bjuda in vänner och bekanta på middag sent på året, men ändå kunna behålla känslan av sensommar och värme.

Ett nytt uterum är en stor investering, det förstår vi med, men de där ögonblicken gör det värt det. Att du dessutom ska ha ett uterum som i varje del fungerar tillsammans med ditt hus, är förstås inget annat än en självklarhet. Av den anledningen erbjuder vi alltid stor valfrihet när det kommer till ditt uterum. Förhoppningsvis kan våra referenser inspirera dig, och naturligtvis kan också vår uterumsexpert på plats ge dig många bra tips och råd. I slutändan är det dock du, dina preferenser och husets förutsättningar som avgör vilket uterum som passar just dig.

Arkitektritat uterum

Ta ut svängarna, lev ut dina arkitektdrömmar och utforma ett personligt och unikt uterum som matchar ditt hus och passar in i omgivningarna. Vi hjälper dig hela vägen från start till mål. Är det utsikten som är viktigast för dig? Tillsammans designar vi ett uterum som gör det mesta av era omgivningar. Eller är det kanske möjligheten att kunna vistas och ta emot gäster i uterummet som är viktigast? Vi ritar och konstruerar utifrån maximal rörelseyta. För även om det handlar om ett arkitektritat uterum, så är det ju faktiskt din skapelse.