Vinterträdgård

Vinterträdgård – livets goda året runt

Med en vinterträdgård får du ett naturskönt och ljust uterum att njuta i hela året. Här kan du koppla av i vårsolens glans, sitta och läsa under sköna sommarkvällar, bjuda in till glada fester i augustimånens sken och rensa svamp under hösten – faktum är att du t o m kan fira jul och nyår i denna inbjudande miljö!

De vinterträdgårdar vi säljer är en serie förstklassiga rum som höjer värdet på ditt hus – och på din fritid. Kombinera gärna fasta partier med skjutbara partier,vädringsluckor och vikpartier. Det ger en behaglig temperatur under sommaren och behåller värmen bättre under den kalla årstiden. Självklart används bara material och konstruktioner med låga U-värden: brutna köldbryggor, cellplastisolering i grunden och isolerglas ser till att du inte behöver använda mer energi än nödvändigt.

Vi kan hjälpa dig med designen

Bland våra vinterträdgårdar finns femton färdigdesignade grundmodeller, som du beställer i exakt de mått du vill ha dem i. Självklart kan du även designa din egen vinterträdgård och beställa den efter egen ritning. Då får du en otroligt personlig vinterträdgård som du garanterat trivs i. Dessutom är det alltid en trevlig tanke att veta att man är helt ensam om ett unikt uterum. Limträstommen tillverkar vi i kvalitetsmärkt gran.

Vad ingår i din vinterträdgård?

I leveransen av vinterträdgården ingår allt ovan grund; stomme, glaspartier och tak, beslag och hopfogningsdetaljer (exkl. plåtmontage tak mot färdigt hus).
Fördelarna är uppenbara: Allt är förberett, färdigkapat och bearbetat in i minsta detalj. Allt passar ihop med millimeterprecision. Ungefär som att lägga pussel

(Observera att en vinterträdgård inte kan räknas som bostadsyta!)